понеделник, 16 февруари 2015 г.

Сватбен дневник

Този Сватбен дневник е за специален човек и е подарък за нейната първа крачка съм сватбения ден - годежът! Пожелавам й да съхрани много незабравими мигове през периода на подготовка за Големия ден. Всяко момиче се вълнува изключително много в периода на организация на самата сватба и емоциите са разнообразни, а вълненията големи. Денят е само един, а подготовката трае няколко месеца.
Листите са 60 на брой - тях използвах от един скицник за русуване /така се водеше/. ; ))) Те са леко жълтеникави и идеално пасват на винтидж сватбата, която ще последва. Кориците ги смених с мои. Разделителите разделят на седем части дневника.
С тези корици имах големи препятствия. Обиколих в София по-големите центрове за копиране и навсякъде ме отпращаха, а бъдещия дневник навърташе километри заедно с мен и дните си минаваха. Всички се бояха да не си счупят машините. Кориците са с дебелина 1.5мм – бирен картон облепен с цветен картон. И така... вече отчаяна... реших да си продупча дупките сама с уредчето, което имам – той героично се справи с отличен! Но шума, който се образуваше ..... очаквах, че всеки момент някой съсед ще извика полиция хихихи ; ))))
За закопчаването му използвах едни кръгли магнитчета, които след като залепих за кориците, се оказа, че са много много слаби и ползата от тях е нулева! Поръчах си магнитни листи.... премахнах слабите магнити и поставих новия. С него се заличиха и следите от предходните...
Декорацията на дневника направих много бързо. Още от самото начало знаех как точно искам да изглежда.
Календарната 2015 година събрах в малка хармоника с дванадесетте месеца – на която да се отбележи датата на годежа и датата на сватбата.
Тъй като двойката  е от различни градове – приложих и карта на България – за да маркират мястото на събитието.
Няколко малки тагчета прибавих, които в един момент могат да се залепят в дневника-където сметне, че е подходящо.
На мен ми харесва, когато има свобода в нещото, което изработвам. Не смятам, че е удачно да има ограничения – точно от къде до къде трябва да се пише за менюто или за гостите или.... нещо друго. 
В джобчето на първата корица може да се поставят бележки, информационни брошурки...
















Няма коментари:

Публикуване на коментар